Inlägget gjort

Hallå!

Jag tänkte försöka mig på att blogga lite. Om livet med butik, inredning, trender och annat som jag tycker är kul.
Som första inlägg känns det passande med en liten presentation av mig själv.
Jag som driver butiken heter Sara. Född och uppvuxen i Skövde och bosatt i Stockholm sedan 1996.
Jag bor numera i Huddinge söder om Stockholm tillsammans med min sambo och 2 döttrar (13 och 18 år). Eftersom barnen börjar bli stora gjorde jag för snart 2 år sedan verklighet av min dröm och startade DecoNouveau på Rosenlundsgatan 32 C på södermalm i Stockholm.
Här spenderar jag väldigt mycket tid. Jag jobbar måndag till lördag, ibland även söndagar. Det har blivit lite som mitt andra hem under de här 1,5 åren. Men jag klagar inte, jag trivs så bra här i min lilla butik. Och jag älskar att prata med mina trevliga kunder! Har du vägarna förbi, kom in och säg hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *